18 Feb
  • By johan
  • 996 Views
  • 0 Comments

2020, kalender week 6 t/m 7:

Niet alleen onze fysieke toestand neemt gestaag een betere vorm aan, maar ook ons project “Kilimanjohnro” wordt steeds omvangrijker. Zo werd het verwezenlijken van een droom eveneens de geboorte van een VZW, Yes!! Uiteindelijk een essentiële stap.  Ik moet heel eerlijk toegeven dat het ook beter voelt, gewoon dat we met alles in orde zijn.

De officiële kick-off komt nu heel erg dichtbij. Nu nog de resterende IT-aanpassingen op onze website, waar Jem Productions keihard aan timmert. Esther is in de draftversie reeds alle mogelijke event boekingen aan het uploaden zodat deze van zodra we online zijn, geboekt kunnen worden.

Echt tijd om te toosten op de geboorte van de VZW “Kilimanjohnro” hebben we nog niet gehad, maar wees gerust, dit wordt vast en zeker niet vergeten.

Wat gebeurde er nog? Gedurende de aangegeven periode in februari vocht ik echt met verschillende hardnekkige symptomen, die schijnbaar ook bij mijn ziekte horen. Of waren het gewoon de emoties die de kop opstaken door alle gebeurtenissen? Ik slaap al nachten niet meer fatsoenlijk en door de dag ga ik nog in overdrive. Het is de omgekeerde wereld, normaal verwacht je dat een lichaam naar rust hunkert, maar het mijne schijnbaar niet?! Ook krijg ik steeds meer symptomen qua beven en trillen. Tijdens mijn laatste consult bij de neuroloog schrok ikzelf hoe slecht mijn motoriek is bij bepaalde oefeningen die de neuroloog als routine test uitvoerde. Mijn loopmotoriek ging achteruit ten opzichte van het laatste consult (linker ledematen, slechte motoriek, kleinere en afwijkende stappen, linkerarm mobiliteit bij lopen beperkt). S ’ochtends is het lichaam schijnbaar in een soort off-drift, dat wil zeggen dat alle stoffen van de medicatie zijn uitgewerkt en het lichaam begint met tremors. Laatst liep ik een ochtend met Oscar (onze hond) langs het kanaal, toen mijn hand begon te trillen (echt heel felle spastische bewegingen). Nooit eerder had ik zulke tremors. Volgens de neuroloog komt het dus door het feit dat s ’nachts (kan ook door de dag gebeuren) de medicatie is uitgewerkt.

Maar zoals gezegd, denk ik dat meer mijn mentale kant begint tegen te sputteren. Al het positivisme overrompelt me.

Don’t get me wrong please, maar als je opeenvolgend van de volgende grootheden in de sport middels een videoboodschap succes toegewenst krijgt, is dit niet iets wat onder de noemer “alledaagse” gebeurtenissen geclassificeerd mag worden.

Wout van Aert, wielrenner bij team Jumbo-Visma

Adrien Trebel, voetballer bij RSC Anderlecht

Yannick Ferreira Carrasco, voetballer bij Atlético Madrid

Steven Defour, voetballer bij Royal Antwerp FC

Yari Verschaeren, voetballer bij RSC Anderlecht

Frank Boeckx, in dienst bij RSC Anderlecht

Karel Geraerts, oud voetballer bij:  Sporting LokerenStandard LuikClub BruggeOud-Heverlee LeuvenSporting Charleroi, moment in dienst bij, Union SG als T2

Nacer Chadli, voetballer bij RSC Anderlecht

Mousa Dembélé, voetballer bij Guangzhou R&F FC

Ann Wauters, basketbalspeelster bij, Bellona Kayseri Basketbol

Het zijn uiteraard niet alleen deze personen, maar ook mijn directe omgeving, familie, collega’s bij Mercedes-Benz en ZOL Genk, vrienden die mij/ons door heel de opstartfase van ons project steunen.

Ook de kennismaking met CEO Kris Willems bij Body Solid was een overrompeling voor mij, wat een zachte, zeer begripvolle en bezorgde man. Ik spreek hierin ook voor mijn vrouw Carine.

Johan kende Kris al door eerdere business. Het was een speelweide waarin alle te verkrijgen kracht, fitness, equipment tentoongesteld was ongelofelijk “nooit eerder gezien”.

Johan en Esther, hadden een goddelijke ingeving, om samen nadien alles te verwerken bij een hapje en een drankje bij de Spork. Hier kon ik even bijkomen en mijn adem terug vinden. Waarna Johan, Esther en Sienna naar Antwerpen, Carine en ikzelf richting Boorsem reden, om nu wel doodmoe ons bedje in te duiken. Good night!!

POST TAGS:
    Not Tags
About The johan

Promote and Monitor Human RightsLeave a Commnet