30 Jan
  • By johan
  • 1791 Views
  • 0 Comments

2020, kalender week 1 t/m 5:

De lange en drukke kerst- en nieuwjaarsdagen zijn achter de rug. De kerstspullen zijn inmiddels weer in de doos en opgeborgen tot volgend jaar. 

Voor ons vieren is het nu weer tijd om alle aandacht te richten op ons project “Kilimanjohnro”. Johan, is ondanks zijn drukke agenda de absolute duizendpoot omtrent: sponsors, website modificeren en het uploaden van gegevens, contact onderhouden met VZW Parkinson Liga Vlaanderen … Esther ondersteunt daarbij daadkrachtig door mee te werken aan de website. Tevens gaat zij in Antwerpen met potentiele sponsors aan tafel zitten zodat wij bij aankoop en/of verhuur van materiaal en kleding kunnen genieten van bepaalde kortingen. Ook heeft Esther de lead in het opstellen van onze reisroute, hotels, transfers en vluchten. Ook de communicatie met onze touroperator in Tanzania verloopt via Esther.

Ikzelf heb de PR en acquisitie bij gemeentes (Lanaken, Maasmechelen en Vaals) voor mijn rekening genomen. Ik heb ook met mijn werkgever aan tafel gezeten om binnen ons bedrijf zoveel mogelijk aandacht te vragen om ons goede doel te steunen. Eveneens het aanmelden van onze events in Landgraaf, “Stairway to Heaven/Hell@Landgraaf” (naast Snowworld) nam ik voor mijn rekening.

Op het vlak van sponsoring hebben we goed nieuws gekregen.

Body-Solid uit Kuringen, bekend om zijn professionele fitnessapparatuur ondersteunt ons project. Body-Solid sponsort een loopband en waardebonnen.

Jem Productions heeft onze website ontworpen. We zijn enorm tevreden over de lay-out en het grafisch design van de website. Jem productions heeft ons ook erg geholpen door hun inventieve ideeën te delen. De website zal een belangrijke rol in ons project gaan vervullen. 

Het kledingmerk “Chissenefrega”, een super trendy brand, gaat ons ook sponsoren. Bij iedere aankoop en vermelding van een couponcode: “Kilimanjohnro”, zal een gedeelte van het aankoopbedrag naar het goede doel gestort worden. Een super geste van Chissenefrega.  

Ook in Antwerpen hebben we reeds een sponsor. K2 – de kampeerder, de specialist voor outdoor- en expeditiekleding en materiaal bij uitstek: kleding, uitrusting, slaaptoebehoren, eten, drinken, verzorging … Op alle benodigdheden die wij kopen-/ huren voor onze tocht, genieten wij van een korting bij K2. 

Buiten de sponsoring lopen de sportieve voorbereidingen ook gewoon door. Maar het allerbelangrijkste was het bepalen van onze reisroute. Deze taak had nu de hoogste prioriteit. Na wat e-mails over en weer en verschillende telefoongesprekken konden we tot een overeenkomst komen met onze touroperator.

Spannend! De vluchten waren al een feit. Nu de reisroute ook vastgelegd is, komt september al voelbaar korter bij.

Zaterdag 01/02 gaan Carine en ik richting Antwerpen. Johan en ik zullen bij Move to Cure geïnterviewd worden voor onze website, Facebook en Instagram. Na afloop van het interview, heeft Johan nog een workout voor ons 4 voorzien. 

We blijven bij Johan en Esther slapen omdat we zondag een afspraak hebben bij Cryo Sauna in Brasschaat. Hier kijk ik al reikhalzend naar uit maar ik ben toch ook een beetje angstig voor de -110 ⁰C en dit voor 3min lang.

POST TAGS:
    Not Tags
About The johan

Promote and Monitor Human RightsLeave a Commnet