21 Jan
  • By johan
  • 1551 Views
  • 0 Comments

Kalender: week 49 t/m 52

De laatste weken van 2019 stonden vooral in het teken van beslissingen nemen betreffende onze reisroute:

–        langs welke route we de beklimming starten (Lemosho)?

–        welke touroperator gaan we kiezen?

–        met welke vliegtuigmaatschappij gaan we richting Tanzania?

Ik vind dat we heel open en constructief met elkaar kunnen communiceren. Niet zo evident om met 4 een tijdstip te vinden waarop iedereen zich kan vrijmaken.

We hebben om deze meetings vlot te laten verlopen, steeds een gezellige avond georganiseerd. Met een hapje en lekker flesje verliep alles zeer vlot.

Ook een vriend uit Boorsem die onlangs de beklimming heeft voltooid, deelde waardevolle informatie met ons.

Johan lanceerde ons gezamenlijk Instagram en Facebookaccount: KILIMANJOHNRO. Ongelofelijk om te zien hoeveel volgers zich aanmelden.

Tijdens de uitzending van de “Warmste week” wist Bo, mijn plusdochter de aandacht te winnen van de redactie. Haar verhaal was zo interessant, dat zij gecontacteerd werd om uit te leggen waarom haar steun voor vzw Parkili was met het nummer:

“The Chemical Brothers Feat Q-Tip – Galvanize”. 

Voor mij was dit een zeer emotioneel moment. Haar horen vertellen over mijn ziekte en motiverende woorden om de beklimming te doen slagen. Dankjewel schat!!

Het nieuwe jaar 2020 vieren, deden we samen met een toffe bende vrienden. Esther en ik hadden de taak een heerlijk diner op tafel te toveren. Johan was de koerier van dienst om alle ingrediënten die ontbraken te bezorgen en de muziek te regelen.

Carine moest helaas middagpost doen in Genk en sloot later aan bij de groep om samen met ons aftellen. Samen toostten we op een gelukkig, gezond 2020 en vooral op een geslaagd “Kilimanjohnro” project.

Zo nu op naar 2020!!

POST TAGS:
    Not Tags
About The johan

Promote and Monitor Human RightsLeave a Commnet