26 Sep
  • By johan
  • 1916 Views
  • 0 Comments

Begin storyline:

Mallorca, september 2019.

Tijdens ons gezamenlijk verlof met Esther en Johan, begonnen Carine en ik “out of the blue” een gesprek over onze droom om ooit de Kilimanjaro te beklimmen. We hadden deze expeditie al lang op onze Bucket List staan. 

Ons verhaal begon met het schetsen van onze ervaringen die we vergaarden tijdens een lezing van “War Child” in Amsterdam. Al snel bleek dat ook Johan en Esther gepassioneerd waren om deze expeditie samen te voltooien en we dezelfde ambitie en gedrevenheid hadden betreffende dit geweldig avontuur. 

Als een echte sympathisantengroep werden tijdens het ontbijt en avondeten de eerste plannen gesmeed. Johan was sneller dan de bliksem met het opstellen van een gepersonaliseerd trainingsschema met loopafstanden-tijd-intervallen-hartfrequenties en de nodige stabiliteitsoefeningen. Ook werden stappen binnen zijn uitgebreid netwerk ondernomen om de eerste contacten te leggen.

De Kilimanjaro expeditie was bij deze geboren.

POST TAGS:
    Not Tags
johan
About The johan

Promote and Monitor Human RightsLeave a Commnet